top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Ny hjemmeside til Almennets forsøgs-pulje

              

Proaktiv Energiadfærd

Nyt om vandbehandling

Verdens energiforbrug er siden 1980 steget med 45 %, og det forventes at stige yderligere til 70 % i 2030. Bygninger står for ca 40 % af det samlede energiforbrug, og en bygning bruger i gennemsnit 20 % mere energi end nødvendigt.

Energipriserne og afgifterne stiger. Driftsbudgetterne er under pres. Den teknologisk udvikling til løsninger indenfor bygningsdrift, går hurtigt og disse teknologiske fremskridt skal være med til at reducere energiforbruget.

De mest effektive måder at reducere omkostningerne, energiforbruget og derved CO2-udledningen, at man aktivt sætter fokus på energistyring.

Energistyring + Energirådgivning +
Service = Energioptimering

 

Energi & Miljø hjælper dig med at få mest muligt ud af energien ved at tilbyde skræddersyede energiløsninger. Energiløsninger der bliver præsenteret så de er til at forstå..

Løsningerne varierer fra mindre indsatser med korte tilbagebetalingstider til en omfattende energi- og miljø-strategi, herunder anvendelse af vedvarende energikilder, optimering af bygningens klimaskærm og tekniske installationer.

Vi har erfaring med energioptimering og hjælper med at identificere realistiske energibesparelses -muligheder og opsætte realistiske handlingsplaner, så der opnås besparelser, som boligafdelingen kan have glæde af i mange år.

Energioptimering af:

Klimaskærm

Varmeanlægget

Varmt brugsvand

Fælles el

Individuel el

Energioptimering baseret på afkøling

Regler for afkøling af fjernvarme

Retur til forsiden


 

Energioptimering
Energi & Miljø: Heimdalsvej 7 C, 3600 Frederikssund
Sitemap Privacy statement
Copyright © Energi & Miljø - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.