Mennesket lever I en tid, hvor der stilles spørgsmålstegn ved alt, og alle de produkter man før har brugt tages op til revidering. Man skal finde ud af, hvordan man kan skabe en mere bæredygtig produktion i fremtiden. Det er måske ikke alt, der kan blive bedre – lige nu – men, der er nok at tage fat på.

Man bruger f.eks. ufattelige mængder af emballage, når man pakker og sender varer, og det er på en gang fuldstændig nødvendigt for at undgå unødvendigt spild, men samtidig også et forfærdeligt spild i sig selv. Så hvad gør man nu?

Med tanke på miljøet

Der findes endnu ikke et bæredygtigt og naturligt alternativ, der helt giver mening i forhold til emballage. I hvert fald ikke noget, der har samme fantastiske egenskaber, som vidunderet, man kalder boblefolie. Indtil man finder det, har vi heldigvis stadig andre muligheder for at gøre det på en bedre måde end man har gjort førhen, og med tanke for miljøet.

Første skridt på vejen bliver taget af dem, der sikrer sig en mere bæredygtig måde at håndtere sine egne varer på. Det vil sige at du af nogle leverandører kan få sendt boblefolie og anden indpakning i miljøvenlig emballage.

Udvalgte udbydere

Det gælder blandt andet Dania Emballage, der støtter MiljøvenligPakning. Her sørger man for at bruge så lidt emballage som det er muligt, lavet af genanvendte materialer. Her fås de fleste almindelige emballagetyper. Du kan se et udvalg her.

Hos Miljøvenlig Indpakning er man gået skridtet videre og fremstillet produkterne af genanvendt materiale også. Det vil sige at selv deres boblefolie er lavet af genbrugsplast. Måske ikke den optimale løsning, men helt sikkert et skridt i den rigtige retning. Se udvalget af boblefolie på hjemmesiden her og bliv bedre klædt på til at tage bedre og flere bæredygtige valg i fremtiden.