At have et tag over hovedet, er absolut nødvendigt, og skal du til at finde tag til nybyg eller udskift er der nogle ting du skal tage i betragtning. Selvfølgelig er det vigtigt at vide, om det beskytter mod vind og vejr, men vedligeholdelse er også en stor del af det. Profilmetal A/S har en god løsning med ståltag og tilhørende hatprofil, der er den bedste løsning for dig, der gerne vil have et sundt og holdbart tag.

Få et ståltag der ligner de flotte tage i tegl

Elsker du tegltag, men ved også at det skal vedligeholdes mere end du kan overskue? Så bør du overveje tagstensplader i stål fra Profilmetal A/S. Det er et tag, der ligner tegltag, men kræver ikke samme vedligeholdelse. Med et ståltag, skal du altså ikke bekymrer dig om, hvorledes der samler sig mos og skidt. Et ståltag er desuden en god måde at spare naturens ressourcer på, da det er genanvendeligt. Da et ståltag heller ikke udskiller radon, flygtige kemikalier eller gasser, så er det desuden også et helbredsvenligt tag. Der er heller ikke behov for skadedyrsbehandling, og det er ikke brændbart og absorberer ingen vand. Derfor er det utroligt simpelt med et ståltag, der er flot og giver dit hjem det, der er brug for. Profilmetal A/S er det helt rigtige sted for dig, der gerne vil have ståltag til en god pris.

Køb hatprofil til inddækning af facadepladerne

Er du i gang med et projekt med stålfacader, så skal du selvfølgelig have hatprofil. Det er nemlig den rette måde at inddække samlingerne, så det er præsentabelt og holder sammen. Profilmetal A/S har helt sikkert en hatprofil til dig. De har dem i flere forskellige varianter, der gør det muligt at få op til flere slags, alt efter projekterne man arbejder på. Det er dog langtfra kun hatprofil du kan finde hos dem, de har alt indenfor inddækning, både til tag og facader. Det er dog hatprofiler der er mest populære, og det er grundet deres effektivitet, når de inddækker pladerne på væggen. Det er også muligt at vælge hatprofil i forskellige farver, så du enten kan matche farven på facaden, eller give den en unik detalje med en anden farve. Uanset hvor dit byggeprojekt er, om det er hjemme eller på virksomheden, så kan du være garanteret det bedste hos Profilmetal A/S. De har nemlig kun de bedste hatprofiler, og andre produkter, til en god pris. Derfor er det uden tvivl det rette sted at finde dine materialer, så du kan færdiggøre dit byggeprojekt.

Profilmetal.dk er stedet for dig der mangler ståltag, hatprofil eller andre inddækninger. De har ikke blot lave priser, men alle deres materialer er i højeste kvalitet. Desuden vil du være sikret 40 års garanti, og dag til dag levering på udvalgte inddækninger. Det er altså det rette sted at besøge.