Hvis du har et spabad stående i haven eller i sommerhuset er det en god ide at overveje hvilket tilbehør der er nødvendigt for dig, for at gøre din oplevelse lige god hver gang du hopper i det dejligt varme vand.

Det mest væsentlige er at holde badevandet rent, så det altid er klar til brug.

Tilbehør til at holde dit badevand lækkert

Når du har modtaget dit spabad og fået fyldt det med vand, er det vigtigt at badevandet altid holder sig klart og lækkert, så man får lyst til at hoppe op og nyde en tur i det varme vand og en omgang massage.

Måden man holder sit badevand i sit spabad lækkert, er ved at bruge de rigtige kemiprodukter og den rigtige mængde af produkterne.

Det er vigtigt at PH-værdien i dit spabad altid ligger på et niveau omkring 7,2 og måden hvorpå man opretholder dette niveau er ved at bruge de optimale PH-produkter til at justere sin PH-værdi op og ned.

Derudover skal spabadet fordres med klor i ny og næ, for at holde det rigtige klor niveau, som sørger for at badevandet er bakteriefrit.

For at klor produkterne til spabade virker efter hensigten er det vigtigt at PH-værdien også ligger på sit optimale niveau, for optimal effekt af klor produkterne.

Det handler derfor om at finde en god rutine i løbet af ugen hvor man husker at få justeret keminiveauet i sit spabad.

Ydermere sidder der et par filtre i spabadet som også skal holdes rene, for at de kan blive ved med at arbejde optimalt og sørger for at rense badevandet for skidt.

Det kan virke som et større og uoverskueligt projekt at opretholde et lækkert badevand i sit spabad, men det er faktisk ikke så kompliceret som det lyder.

Det er nemlig ikke flere gange om dagen at vandet i spabadet skal have klor og du kan med fordel købe en vandmåler der hele tiden holder dig opdateret på hvordan vandkvaliteten er i dit spabad.

Der er forskel på størrelserne på spabade og derfor også stor forskel på hvor meget vand de kan indeholde.

Et spabad med mere vand, kræver også mere vedligeholdelse. Det kan derfor være en fordel at tilkøbe måleudstyr, så du hele tiden er up to date på vandkvaliteten.

Ekstra udstyr til dit spabad

Det er selvfølgelig væsentligt at holde badevandet i dit spabad lækkert, klart og varmt, så det altid er indbydende at hoppe i.

Men udover de væsentligste vand kvalitetsprodukter, kan du også få en masse ekstraudstyr til dit spabad, som en trappe og gelænder så spabadet er nemmere at komme i.

Der findes barborde og håndklæde holdere og en masse andre tilbehørs produkter, som er med til at gøre din spaoplevelse endnu mere unik.

Køb de produkter der er med til at gøre oplevelsen med dit spabad til en leg.