Det er en ekstra god følelse, når man har købt en ny bolig i form af et landsted, en villa eller et rækkehus og bare skal i gang med at gøre ved og ordne alle de praktiske ting, der er ved den nye bolig. Her kan det være alt fra haven, der skal plantes træer og buske i, bede der skal anlægges og nye gangsystemer, der skal graves ud og lægges med grus eller jord.

Få styr på hus og have

Det er en skøn proces, når man bare har sikkerheden i orden, men denne del af processen kan man godt komme til at underkende. For man er jo så fuldt ud beskæftiget med at ordne sit nye hjem, så man måske glemmer, at sikkerheden også skal være i top og at det er fundamentalt for at I kan komme sikkert i gennem arbejdsprocessen. Læs med her, hvordan I sikrer jeres sikkerhed i processen med jeres nye hus.

Gummimåtter til garagen

Er I ved at anlægge en ny garage, kan det være ideelt at lægge nogle gummimåtter i selve garagen, så I har et skridsikkert underlag at stå på. Det kan være ekstra ideelt om vinteren, hvor der er glat vejføre og jeres støvler og sko er våde og dermed meget glatte. Gummimåtterne sikrer, at I står ordentligt fast i al slags vejr og dermed er I sikre på, at der er en god og stabil grund at stå fast på, når I går og står i garagen.

Gummimåtter i skuret

Har I også bygget et skur til jeres haveredskaber og bruger allerede skuret til at gå ud og ind i, når I skal hente græsfrø til at så græsplænen med, hente river og hakker og spader til at ordne bedene og stierne med, ja, så kan det være ideelt at have lagt nogle gummimåtter som skaber et skridsikkert underlag. De skal være noget af det første, som I lægger, så I kan gå derinde sikkert og forsvarligt.

Gummimåtter til gulvet

Visse steder i hjemmet kan det også være relevant at lægge gummimåtter, så I kan stå sikkert fast. Det gælder både voksne og børn, og har I et bryggers kan I også lægge gummimåtter her. De kan lægges ved indgangen til boligen, men også foran vaskemaskinen eller tørretumbleren, så I står ordentligt fast under vaskeriet. De fås i mange varianter og spørg kundeservice hvis I skal have hjælp til valget af gummimåtte.