Skal du købe blæk til din printer? Det kan være lidt af en labyrint. Selvfølgelig skal du have noget blæk i ordentlig kvalitet, men i bund og grund afhænger kvaliteten mest af, hvilken printer du har.

Sådan finder du det rigtige blæk

Start med at klikke dig ind på dette hyperlink om printerblæk. Det er vigtigt, at du ved hvilken printer du har. Mærket står på printeren, og når du vælger printer inde i dit software på computeren, vil der typisk stå hvad det er for en model.

Inde på hjemmesiden for printerblæk vælger du altså det rette mærke og den rette model. Her vil du så typisk få en bestemt type blæk, som du kan være sikker på passer i din printer. Typisk vil det være den samme type, som du har haft i printeren indtil nu, og som du fik med, da du købte printeren.

Har printeren fungeret fint indtil den løb tør for blæk, er det altså bare at købe endnu en af den samme. Det vigtigste er selvfølgelig, at du ikke kommer til at bestille noget blæk, der ikke passer til din printer. Så kan du nemlig ikke bruge det til noget som helst.

Det kan også være, du skal tage stilling til, om du skal have farvepatroner, hvis det er noget, din printer benytter. Her kan du overveje, om farveprint egentlig er noget, du hidtil har gjort brug af, eller om du ville bruge det, hvis du havde det. Ellers er det nemlig en ret dyr mulighed, hvis du aldrig gør brug af det.

Til almindelig tekst er det for de fleste rigeligt at have den almindelige sorte blæk, som kan printe i gråtoner. Det er ikke svært at finde det rette printerblæk, men det er vigtigt, at du ikke kommer til at købe det forkerte.