Når du skal slibe dine trægulve, så sørg for at bruge en miljøvenlig lak. Der er ingen ulemper, til gengæld kan du hjælpe miljøet og holde dit træ sundt på samme tid. Miljøvenlig lak til slibning af trægulve kan du få fat på mange steder – bare spørg ved dit lokale varehus, så skal de nok ligge inde med nogle forskellige muligheder.

Få hjælp til slibning af trægulv

Hvis du ikke selv vil slibe dit trægulv, så få en professionel til det. NC Gulve er ét af de firmaer, der kan hjælpe dig.

Du kan altid gå i dialog med dem, du hyrer til at slibe dine gulve, og bede dem bruge miljørigtig lak. På den måde slipper du for arbejdet, men du får brugt de rigtige materialer. Det kan godt være, det koster lidt ekstra, eller at du så selv skal finde lakken, men til gengæld gør du noget, der er rigtig godt på mange forskellige måder.

Hvorfor er lakering nødvendigt?

Når du sliber dine gulve, så fjerner du et lille lag. Derfor kan gulvene blive ru og ubehagelige at gå på. Lakken sørger for at lægge et sejl, så dine gulve bliver så gode som før.

Som regel sliber man gulvene, fordi de er slidte eller har ridser. Når de er blevet slebet ned, kommer lakken på, og så er det fuldstændig lige som at få et helt nyt gulv! Bare mange gange billigere.

Med gulvslibning og lak kan du spare mange penge, og du forlænger dine gulves levetid med mange år. Drop det hårde, knæskadende arbejde, og vælg i stedet for at slibe dine gulve ned. Det er nemt, især hvis du hyrer et professionelt firma, og med miljøvenlig lak vil det ikke komme på bekostning af vores dejlige natur.