Der er ingen tvivl om, at værktøjsbranchen herhjemme efterhånden er enorm. Markedet er fyldt med tunge spillere og store butikskæder, som alle konkurrere om at være først, størst, bedst og billigst. Fra XL og Bauhaus til Harald Nyborg og Jem & Fix kæmpes der om kundernes opmærksomhed og salg til både de professionelle og private.

 

Set i det lys, er det om end endnu mere imponerende, at det er lykkedes den nordjyske webshop, Rivald, at vinde momentum med dens udbud af billige murerredskaber.

Forståelse for købspsykologi: ren udbud og efterspørgsel

Fra en lille privatadresse i Thisted startede Rivald som et mindre hobbyprojekt, der skulle levere konkurrencedygtige alternativer til markedets mastodonter. Webshoppens progression har imidlertid været overvældende, og med et fokus rettet specifikt mod murerbranchen, professionelle håndværkere og fagkyndige gør-det-selv-folk, er Rivald en spiller, der er kommet for at blive.

 

Serviceniveauet er i top, og trods de billige priser er kvaliteten ikke til at kimse ad. Man skal heller ikke undervurdere værdien i netop at have et passende sortiment synligt og tilgængeligt online. For som studier viser, er forbrugere mindre tilbøjelige til at træffe et valg og afslutte sine køb, når de bliver mødt af for mange valgmuligheder.

 

Hos Rivald er sortimentet derfor skåret ind til benet, så udbuddet følger med den generelle efterspørgsel fra det klientel, sitet er rettet imod.

Vigtige tools til din egen værktøjskasse

Nogle af de redskaber, der grundet sin udbredte anvendelse hører til Rivalds bedst sælgende produkter, er deres kopsten til vinkelsliber. Disse egner sig bl.a. til effektiv grov- eller finslibning af betonoverflader, lige såvel som de typisk anvendes, når der skal nivelleres gulve.

 

Ved nivellering bruger man kopstenen til at udjævne de eventuelle højdeforskelle, der er i overfladen på undergulvet, således det bliver glat, ensartet og plant. På den måde sikrer man sig, at det nye gulv ikke kommer til at gynge eller knirke efter montering på undergulvet.

 

Der er imidlertid forskel på kopstenes grovhed, og det er afgørende for resultatet af din slibning og nivellering, hvilken type du vælger. Derudover er der også forskel på skivens størrelse i diameter, og også her bør opgaven være den primære målestok for dit valg.

 

Når det er sagt, har de fleste håndværkere eller autodidakte handymen som minimum en kopsten i Ø 125 mm fra Rivald i sit arsenal. Dette er nemlig en fremragende all-round klinge, som effektivt klarer de fleste opgaver, når der skal slibes i hårdere materialer.