Danmark går i spidsen i mange sammenhænge, men især inden for miljøet. Der tænkes stort i at bygge huse så miljøvenligt som muligt og skabe en god have med mulighed for at lave kompost og lignende. Leder du efter lidt fifs til, hvordan du kan leve mere bæredygtigt? På smallweb.dk finder du artikler om emnet.

Bæredygtig bolig for naturens og hinandens skyld

Det er en værdi i sig selv at bygge et miljøvenligt hus eller renovere det eksisterende for f.eks. at gøre det mere energivenligt. Energimærkningen betyder også en del, når danske husejere er på jagt efter et nyt hus. Der stiles typisk væk fra de ældre huse med oliefyr og dårlig isolering, der kan medføre en dyr varmeregning. Og hvis disse energidårlige huse med en lav salgspris købes, så bruges der meget tid og penge på at gøre dem mere energivenlige. Det er ikke kun miljøet, som gavner, men også pengepungen, hvis man vælger de rentable energirenoveringer. Nogle danskere går dog også skridtet videre og udbedrer nogle energiforhold, selvom de ikke er rentable, men blot for miljøets skyld. På smallweb.dk kan danskeren med et miljøvenligt sind finde nyttig viden. Artiklerne handler virkelig om alt fra A til Z, men der er også masser af viden at hente om bolig og have. Det kan være alt fra miljøvenlige dagligdagsting som vanddunke til bæredygtige byggematerialer. Klik ind hos Smallweb, og bliv klogere.

Allergivenligt hjem uden unødvendig skadelig kemi

Der er ingen grund til at udsætte sig selv for unødvendige stoffer. Benyt hellere nogle ordentlige materialer eller køb møbler, der er bygget med fokus på allergi og miljø. Hvor skal man starte med at kigge? Hos Smallweb kan du hurtigt danne dig et overblik over de forhandlere, som er gode at kende til. Du klikker først på en kategori. Et godt sted at starte i forbindelse med huset er deres kategori ”Interiør”. Dernæst kan du scrolle igennem artiklerne om interiør, hus og miljø med mulighed for at se en lille teaser. Klik på den rette artikel for dig, og søg inspiration helt gratis. Der er ofte et link til en webshop inden for det, du lige har læst om.