Hvor er du henne i dit liv?

Når du ser på dig selv og tænker over, hvor du er i dit liv, tænker du så også over, hvordan du sover om natten. Har du fx sørget for at få en god, økologisk, temperaturregulerende og allergivenlig dyne, måske en kapok dyne, så du har så gode betingelser for at få gode nætter til at give dig energi til dine dage? Det har meget at gøre med din placering i livet, at du tager dig ordentligt af dig selv, din søvn og dit generelle velbefindende. Tingene sker ikke altid bare af sig selv.

Tænker du over at leve så bæredygtigt og miljøvenligt, som du kan, så finder du måske allerede dine ting inde på en grøn markedsplads eller handler økologisk, når du kan komme afsted med det. Det giver god mening.

Sommerhuset i Sverige

Måske har du et sommerhus, en torp, i Sverige. Der er ting, der skal passes, og det er godt for dig og din krop at have noget at rive i rent fysisk. Du skal ikke bare nøjes med at bruge dit hoved, når du arbejder med ting. Ligesom du kan have brug for motion, kan du også have brug for at få jord ind under neglene, når du står i livet og skal agere på alle mulige måder. Der er træer, buske og græs, som kræver din opmærksomhed. Måske er der også et muldtoilet og en sur urinspand, der skal tømmes ind imellem. Noget af dette kan umiddelbart være surt arbejde, men der er noget godt ved det rent manuelle arbejde, som du kan udføre. Det hjælper dig til at agere i livet og at være i din krop, især når du også, som så mange andre her i videnssamfundet, har meget stillesiddende arbejde.

Sommerhuset i Danmark

Måske har du et sommerhus herhjemme i Danmark. Her er sikkert også en have, som kalder på dig, og du kan roligt betragte det kald som dit kald, for det vil hjælpe dig at have noget, som kalder på dig. Hvis der ikke var noget kald overhovedet, ville der hurtigt blive meget stille.

Dit hjem

Hvordan ser dit hjem ud? Er der rart at være? Det er vigtigt for dit velbefindende, at det er rart og behageligt at være i dit hjem. Dit hjem er dit slot, er der mange, som siger, men det er der også en vis sandhed i. Det betyder ikke, at dit hjem behøver at ligne et slot fra et eventyr, men det kunne være rart, hvis der var en vis orden og harmoni, og måske har du også tænkt over, hvilke møbler og hvilke farver, du vælger at omgive dig med. Det betyder noget for dit velbefindende, at du tænker over, hvordan dit hjem ser ud; at du sørger for både dine hjemlige omgivelser såvel som miljøet. Når du tænker positivt ud i verden, tænker på miljøet, så vil der helt sikkert også komme noget positivt tilbage til dig, ikke mindst fra dig selv.