Værelset er et af de steder, vi bruger det allermeste af vores tid inde i. Vi sover der, og det er også tit et godt sted at koble af og være alene eller sammen med venner eller familie.

Det er altså uanset hvad et sted, hvor du skal kunne føle dig tryg og godt tilpas. Det betyder altså, at indretningen faktisk spiller en rolle i, hvordan du har det inde på dit værelse. Er dit værelse fuldstændig mørklagt, eller har du lysproblemer selv om natten? Det kan der sagtens gøres noget ved. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du nemt kan gøre dit værelse federe med forskellige kneb og redskaber som LED strips.

Find din egen stil

Det er vigtigt, at du finder din egen stil inde på dit værelse. Det betyder altså, at du ikke behøver at være bange for at være personlig eller skille dig ud af fra andre værelser. Den eneste, der i udgangspunktet skal synes, at dit værelse er fedt, er dig selv, og det er derfor kun dine egne forventninger, som værelset skal stræbe efter at leve op til.

Med LED strips har du et væld af muligheder for at udsmykke dit værelse på både den ene og den anden måde. Du kan for eksempel vælge mange forskellige farver. Nogle gange kan du også få dine LED strips til at lyse i et bestemt mønster eller sågar rytme. Nogle gange kan du endda programmere dem, så de blinker i forhold til hinanden.

Pust liv i dit værelse

Du kan nemt puste liv i dit værelse med et par hurtige kneb. Et godt gammelt trick er at fylde dit værelse med mere liv i form af planter. Planter giver både et godt indeklima og giver også en særlig ro til ethvert værelse.

Du kan blandt andet investere i en god kaktus eller en aloe vera, hvis du har lyst til en plante, der ser godt ud og ikke har brug for særlig meget pasning.

Ryd op og få overskud

Mange folk tænker, at rod ikke stresser dem, men at rodet bare er et rod, der på et tidspunkt skal rydes op. Men den konstante påmindelse om at rydde værelset op dræner faktisk vores energi og viljestyrke, hvis vi altså ikke får det ryddet op.

På den måde kan du nemt skabe mere overskud for dig selv ved at rydde op og tage kontrol over dit værelse. Det kan du for eksempel bruge en weekend på, hvor du kan få ryddet op, købt nogle planter og programmeret og opsat nogle LED strips. På den måde kan dit værelse supernemt gå fra rodet og kedeligt til opryddet, rent, livligt og personligt.